Η Νο 1 επιχείρηση στο χειροποίητο χαλί αναλαμβάνει καθ'όλη τη διάρκεια του χρόνου την υπεύθυνη επισκευή χειροποίητων χαλιών με την εμπειρία ετών που διαθέτει. Ανεξάρτητα από την ποιότητα, τον τρόπο κατασκευής ή το είδος του χαλιού που έχετε επιλέξει, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι όλα τα χαλιά μπορούν να επισκευασθούν όταν υποστούν ζημιές. Οι ζημιές που παρατηρούνται συχνότερα στα χαλιά είναι το φάγωμα από τον σκόρο αν πρόκειται για μάλλινο χαλί, η φθορά στα κρόσσια και στις ούγιες, το κάψιμο από τσιγάρο, καθώς και η φθορά από την υγρασία, που είναι ο χειρότερος εχθρός του χαλιού.

Συγκεκριμένα, επιδιορθώνουμε ρέλια και κρόσσια ανεξαρτήτως τύπου κόβουμε και κάνουμε ρέλιασμα μοκετών αρκεί να γνωρίζουμε τα μέτρα που επιθυμείτε να ρελιάσουμε, και κάνουμε πλαστικοποίηση στα χαλιά που βγάζουν σκόνη από το σπάσιμο της κόλλας.

Οι επιδιορθώσεις χαλιών είναι η ιδανική λύση για να συντηρήσετε τα χαλιά σας σε πολύ καλή κατάσταση ενώ αποτελούν μια συμφέρουσα λύση καθώς είναι αρκετά προσιτές για οποιοδήποτε βαλάντιο. Βέβαια, όταν ο οικονομικός παράγοντας συνδυάζεται με τον επαγγελματισμό και την τεχνική εξειδίκευση που σας προσφέρουμε, έχετε κάνει την καλύτερη επιλογή ώστε να απολαμβάνετε τα χαλιά σας για πολλά χρόνια.

Δίνοντας σημασία στη λεπτομέρεια, αναλαμβάνουμε οτιδήποτε θα μπορούσε κάλλιστα να επισκευαστεί.

Η εταιρεία εξελίσσεται και σε αυτόν τον τομέα προσπαθώντας να καλύψει όλες τις ανάγκες των πελατών της.


Επιδιόρθωση χαλιών με τέλειο εγγυημένο αποτέλεσμα για χαλιά τελευταίας γενιάς που παραδόξως βγάζουν χούφτες σκόνης από την πίσω μεριά.

Αναζωογόνηση χρωμάτων

Απομάκρυνση περιττού χνουδιού

Επισκευές σε διαχρονικά χειροποίητα χαλιά

Κολλάρισμα πλαστικοποίηση

Τοποθέτηση ρέλι σε άπειρους χρωματισμούς


Τηλ. Επικοινωνίας: Κος Abdo Habib
                            6999104333